وقتی زوجی تصمیم به طلاق توافقی میگرند، یکی از سوالات رایج مدت زمان لازم برای گرفتن گواهی عدم سازش و در پی آن انجام مراحل طلاق توافقی می باشد. برای پاسخ به این پرسش و مراحل و زمان لازم برای طلاق توافقی در ادامه با ما همراه باشید.

رویه و زمان لازم برای طلاق توافقی

زمان لازم برای طلاق توافقی در شهرهای مختلف کشور یکسان نمی باشد و از دو سه روز تا دو هفته متغیر می باشد. بعضی از شعب خاص حتی در یک نصفه روز نیز حکم عدم سازش و طلاق را صادر میکنند! برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شعب و یا مشاوره رایگان و استخدام وکیل طلاق توافقی در تهران با در مورد مراحل طلاق توافقی به بخش خدمات کیاوکیل مراجعه فرمایید.

جالب است بدانید بعضی از شعب دادگاه های خانواده برای خود منشی مخصوص دارند و با تعیین وقت قبلی برای زوجین یا وکلای خانواده آنها در زمان مشخص  شده دادگاه را برگزار می‌کنند و بعضی دیگر از دادگاه ها با تعیین وقت فوق العاده در سریع ترین زمان (گاها همان روز) وقت رسیدگی قرار میدهند و در همان روز رای خود را (عدم امکان سازش) صادر می نمایند.

مجازات رابطه نامشروع - زمان لازم برای طلاق توافقی گروه وکالت کیاوکیل

به طور کل میتوان گفت هر شعبه با توجه به سلیقه قاضی رسیدگی کننده زمان طلاق توافقی را تعیین میکنند. برخی از قضات با تصور اینکه گذر زمان میتواند از تصمیم هیجانی زوجین کاسته و منجر به سازش شود، مدت زمان رسیدگی به  طلاق توافقی را کمی طولانی تر میکنند. و با توجه به تجربه ما برخی اوقات این روش جواب داده و زوجین از درخواست طلاق خود صرف نظر میکنند.

البته در صورتی که تصمیم هر دو نفر قطعی بوده و از وکیل با تجربه در امور خانواده استفاده کنند، با ارجاع پرونده به شعب خاص میتوان در مدت زمان بسیار کوتاهی گواهی عم سازش را دریافت و برای ثبت و اجرا به دفترخانه مراجعه کرد. این شعب محدود بوده و هر چند وقت یکبار شامل برخی تغییرات میشوند. به هر حال در عمل اکثر زوجینی که تصمیم به طلاق توافقی می گیرند بسیار عجله دارند و این سوال را همیشه از وکیل خود می پرسند که طلاق توافقی چقدر طول می کشد و معمولا با مراجعه به وکیل خواستار این هستند که در کمترین زمان ممکن کار تمام شود (زمان لازم برای طلاق توافقی فوری).

سخن پایانی در مورد مراحل طلاق توافقی فوری

با توجه به تغییراتی که این قانون در سال های گذشته داشته و زمزمه هایی که در مورد تغییر به شکل اساسی آن وجود داد، توصیه میشود قبل از هر اقدامی با یک یا چند وکیل خانواده مشورت کرده سپس اقدام به طرح دادخواست نمایند. مشاوره تلفنی با دفتر وکالت ما رایگان بوده و صرفا مشاوره های حضوری و یا مشاوره های تلفنی طولانی شامل هزینه حق مشاوره میشود.

مشاوره های قبل از طلاق توافقی که جدیدا قانون گذار آن را اجباری کرده است و در خود همان دادگاه خانواده صورت میگیرد به مرور کم اثر شده و بیشتر جنبه تشریفاتی پیدا کرده است و اگر در جدایی خود و همسرتان شک دارید بهتر است قبل از مراجعه به وکیل و یا دادگاه برای طلاق، از مشاورهای خانواده که در سطح تمام شهر های کشور وجود دارند بهره بگیرید. در صورتی که امیدی به ادامه زندگی مشترک وجود داشته باشد، این مشاورها بهتر از وکلا به شما یاری خواهند رساند.

درصورت داشتن هرگونه سوال در این مورد و سایر دعاوی حقوقی میتوانید از خدمات حقوقی کیاوکیل جهت گرفتن پاسخ خود استفاده نمایید.

5 1 رای
رأی دهی به مقاله
اطلاع رسانی نظرات
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه‌ها