طلاق مبارات: نوعی طلاق توافقی است که در آن به جهت عدم علاقه زن و مرد به یکدیگر زن مهریه یا مال دیگری به مرد پرداخت می کند تا او را طلاق دهد. طلاق مبارات از اقسام طلاق بائن است و در آن مرد نمی تواند به زن رجوع کند.

  • طلاق رجعی چیست: در صورتی که طلاق به درخواست زوج باشد طلاق رجعی صورت می گیرد.
  • طلاق بائن: در صورتی که طلاق به درخواست زوجه باشد طلاق بائن صورت می گیرد.
  • طلاق خلع: طبق ماده 1146 قانون مدنی: طلاق خلع آن است که زن به واسطه کراهتی که از شوهر خود دارد در مقابل مالی که به شوهر طلاق بگیرد اعم از اینکه مال مزبور عین مهر یا معادل آن و یا بیشتر یا کمتر از مهر باشد.

همچنین درصورت نیاز به مشاوره و گرفتن وکیل طلاق توافقی در تهران می‌توانید با کیا وکیل در ارتباط باشید.

طلاق توافقی

خانواده و طلاق توافقی

لازمه تشکیل اجتماع بزرگتر، تشکیل جامعه کوچک تحت عنوان خانواده است. این مهم که محصول ازدواج زن و مرد است، بقاء زندگی بشری را به دنبال داشته است. ازدواج امری پسندیده که هر فردی بدان اقدام می کند که شکل­گیری زندگی مشترک را منجر می شود. زوجین پس از ازدواج در کنار یکدیگر و در یک خانواده طعم شیرین زندگی مشترک را می چشند.

زندگی مشترک همواره بر پایه فراز و نشیب های بسیاری استوار است. این ناهمواری در گذران زندگی گاها تحمل برخی از زوجین را به اتمام رسانده و آن ها را به سمت ترجیح زندگی انفرادی به جای استمرار زندگی مشترک سوق می­دهد. در چنین حالتی هر یک از زوجین به دنبال راهکار قانونی جهت حصول جدایی برمی­آیند. راهکارهایی که اگر به اشتباه اختیار شود، علاوه بر آنکه زندگی مشترک را به شرایط سختی تبدیل می­کند، تحقق جدایی را نیز با بن­بست مواجه می­سازد. به همین جهت همواره توصیه می­شود که زوجین در ابتدای امر شخصی را جهت وکالت و مشاوره حقوقی انتخاب نمایند که علاوه بر تبهر، دلسوزی لازم را نسبت به زندگی مشترک زوجین داشته باشد.

یکی از ساده‌ترین و البته بهترین روش جهت حصول جدایی زوجین، ثبت طلاق به صورت توافقی است. چرا که اولا تحقق طلاق توسط زوجه به شدت دشوار بوده و با اندکی درنگ شاید بتوان تحقق چنین امری را محال دانست. ثانیا تحقق طلاق از جانب زوج نیز از آثار مالی فراوانی برای زوج برخوردار است که در ادامه ندامت و پشیمانی را برای وی در پی خواهد داشت. اما در طلاق توافقی طرفین در مسیری قرار خواهند گرفت که بن بست نبوده و تبعات مالی آن نیز توسط خود آن­ها تعیین خواهد شد.

دادخواست طلاق توافقی - گروه وکالت کیاوکیل مشاور حقوقی

طلاق توافقی به دو صورت قابل تصور است. حالت اول آن است که طرفین با در داشتن سند ازدواج گام در پله­های محاکم بگذارند. اقدامی که به هیچ وجه توصیه نمی­شود. چرا که اقدام بسیار طولانی بوده و قطعا حوصله زوجین را از سر برده و انصراف آن­ها را به دنبال خواهد داشت. در حالیکه این اقدام توسط وکیل دادگستری می­تواند این مسیر را به حداقل رسانده و مانع دوندگی زوجین در پله های محاکم بشود. در چنین حالتی زوجین با مراجعه به وکیل دادگستری ضمن اعطاء وکالت به ایشان می­توانند مسیر طلاق خود را به کمتر از یک ماه تقلیل بدهند.در این حالت وکلاء دادگستری با ثبت دادخواست طلاق توافقی و یا با تغییر خواسته از طلاق یکطرفه به طلاق توافقی، مراتب صدور حکم طلاق را انجام داده و با حضور در دفاتر ثبت طلاق، واقعه طلاق را ثبت نموده و گواهی ثبت واقعه طلاق را به زوجین تحویل می­نمایند.

اما حالت دوم حالتی است که زوج به زوجه وکالت بدهد تا وی در خصوص مطلقه نمودن خود اقدام نماید. در این حالت زوجه ناچارا باید به وکیل دادگستری مراجعه نماید. چرا که مجوز ثبت واقعه طلاق می­بایست از محاکم دادگستری اخذ شود و صرفا وکیل دادگستری توانایی اقدام در محاکم دادگستری را دارد. از همین رو زوجه باید با در دست داشتن سند مربوط به وکالتنامه که مطلقه نمودن زوجه را تجویز نموده به وکیل دادگستری مراجعه نماید.

در این روش از روشهای طلاق توافقی چنانچه زوجین نسبت به حقوق مالی زوجه و همچنین حضانت فرزندان(اگر باشد) توافق نموده باشند که توافقنامه رسمی را به وکیل دادگستری تحویل می­نمایند. اما در صورتی که سابقا نسبت به این مهم اقدامی ننموده باشند، باید با حضور در یکی از دفاتر اسناد رسمی و یا حضور نزد وکیل دادگستری، در خصوص حقوق مالی و خضانت فرزندان(اگر باشد) توافق نمایند. پس از آن اعطاء وکالت به وکیل دادگستری حضور زوجین را منتفی ساخته و زوجین می­بایست در انتظار گواهی طلاق که وکیل ایشان دریافت می­دارد، بمانند.

با گروه کیاوکیل، متشکل از وکلای باتجربه پایه یک و مستحضر در تمامی دعاوی ها با حداقل هزینه و کمترین زمان به نتیجه دلخواه خود خواهید رسید.

وکیل طلاق توافقی در تهران

طلاق توافقی در تهران جزو تخصص وکلای کیاوکیل بوده و یا توجه به اینکه قوانین طلاق توافقی در تهران نیز مانند سایر مناطق کشور در حال تغییر بوده، لذا برای مثال: سابق بر این امکان ثبت دادخواست طلاق از سوی زوجه و تعیین شعبه در همان منطقه بوده ولیکن طبق بخشنامه جدید در صورتی که زوجه در غرب بوده و زوج در شرق تهران دادگاه خانواده صالح در شرق تهران بوده و ملاک منطقه محل اقامت زوجه نمی باشد.

وکیل طلاق
وکیل طلاق توافقی، سایت وکالت آنلاین کیاوکیل

مزایای وکیل طلاق توافقی

  • در صورت استخدام وکیل طلاق توافقی نیازی به حضور طرفی که وکیل دارد در تمام مراحل دادگاه نیست.
  • برای کسانی که تا کنون با دادگاه اصطلاحا سر و کار نداشته اند، گذشته از نا آگاهی نسبت به طلاق توافقی، استرس و اضطراب مواجه با قاضی و حضور در دادگاه وجود دارد. بدیهی است طرفی که وکیل اختیار کند دچار اینگونه اضطراب ها نخواهد شد.
  • عده ای از مردم با توجه به شخصیت، شغل و سایر مسایل معتقدند که اگر در مجتمع قضایی خصوصا دادگاه خانواده حضور پیدا کنند چه بسا که با شخص آشنا و یا از اقوام رو به رو شوند و این به زعم آن ها برایشان خوب نیست، گذشته از درست و غلط بودن این اعتقاد که جنبه شخصی دارد، بودن وکیل به جای موکل از جمله دیگر مزایای وکیل طلاق توافقی می باشد که این مشکل را حل می کند.
  • بی شک یکی از آسانترین و سریعترین پرونده ها طلاق توافقی است، اما اهل فن می دانند در جای که توافق های زوجین زیاد، مدت دار و یا پیچیده است، نیاز به کسی است که از اطلاعات حقوقی کافی برخوردار باشد و به ظرایف و دقایق طلاق توافقی آگاه باشد. لذا توصیه بر این است که حتی الامکان در تمام مراحل طلاق توافقی از وکیل استفاده کنید.
  • انجام مراحل طلاق توافقی توسط وکیل، به دلیل آشنا بودن به شعب دادگاه و رویه آن ها سریعتر و آسان ترخواهد بود.
  • تنظیم دادخواست که در حکم بنیان مراحل و روند دادگاه می باشد در صورتی که ناقص تنظیم شود زمان رسیدگی را طولانی میکند و درصورتی هم که اشتباه تنظیم شده باشد و در توافقاتی که بعدا آثار حقوقی مهمی را به دنبال خواهد داشت اشراف به قانون نداشته باشد قطعا مشکلات بعدی را ایجادخواهد کرد و برای جلوگیری از آن حضور وکیل لازم و ضروری است .
  • حضور وکیل موجب میشود نیازی به حضور زوجین نباشد و از تنش و اختلافاتی احتمالی زوجین در ملاقاتی که باهم دارند جلوگیری می شود.
  • اگر چه حضور وکیل طلاق توافقی مستلزم هزینه و حق الوکاله می باشد ولی از هزینه های بی جهت پرهیز می شود.

روشهای طلاق توافقی

  • طبق قوانین ، زن حق طلاق ندارد مگر در موارد استثنایی که یکی از آنها حق طلاق می باشد. زن می تواند در شروط ضمن عقد خود به حق طلاق اشاره نموده و در این مورد وکالت بلاعزل گرفته باشد.
  • روشهای طلاق توافقی متنوع می‌باشد. ساده ترین راه این است که ، هر دو طرف بر سر اجرای طلاق تفاهمی، توافق کرده باشند یا با مراجعه به وکیل طلاق توافقی به توافق برسند و هر دو درخواست طلاق نمایند.
  • در روش دیگر، طلاق به درخواست مرد انجام می گردد.
  • همچنین طلاق می تواند از سوی زوجه، بنابر شروط دوازده گانه ضمن عقد درخواست  شود.

مدارک برای اجرای حکم طلاق توافقی

پس از تشخیص  دادگاه ، جهت اجرای طلاق توافقی بین زوجین باتوجه به قوانین طلاق توافقی باید مدارک ذیل در مراحل طلاق توافقی جهت اجرای حکم آماده شود.

  • مدرک شناسایی زوجین شامل کارت ملی یا شناسنامه
  • عقدنامه یا سند ازدواج
  • وکالت نامه محضری طلاق در صورت اخذ وکیل
  • شرح توافقات طرفین
  • گواهی عدم بارداری زوجه
  • نامه ی نظریه ی مشاوره خانواده

درصورت داشتن هرگونه سوال در این مورد و سایر دعاوی حقوقی میتوانید از خدمات کیاوکیل جهت گرفتن پاسخ خود استفاده نمایید.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اطلاع رسانی نظرات
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه‌ها