وکیل کلاهبرداری کیست ؟
وکیل کلاهبرداری با گروه وکالت کیا وکیل با تخصص و تجربه خود در زمینهی حقوق، نقش بسیار حیاتی را در حمایت افراد در مواجهه با تقلبها و دستگاههای کلاهبرداری ایفا میکند. امروزه، تقلبها و کلاهبرداریها به اشکال مختلف و با استفاده از فناوریهای پیچیده در اجتماع شناخته شدهاند و این اقدامات میتوانند به شدت به مال و حقوق شخصی افراد آسیب برسانند. از این رو، وکیل کلاهبرداری با داشتن دانش و شناخت کامل از قوانین مرتبط با این زمینه، به شما در حفظ حقوق و حمایت از شما در مقابل این اقدامات متخلفانه کمک میکند.
عناوین مهم
آدرس دفتر وکیل وکیل کلاهبرداری : آدرس : تهران – میدان انقلاب – خیابان جمال زاده جنوبی – پلاک 144 – طبقه 4 – واحد 8
تخصص و نقش وکیل کلاهبرداری
وکیل کلاهبرداری با داشتن تخصص و تجربه در امور حقوقی، نقش بسیار مهمی در تشخیص و پیگیری تقلبها و کلاهبرداریها دارد. ایشان با شناخت دقیق اقدامات متخلفانه و مشورت با شما، به بهترین راهکارها و راهحلهای قانونی میپردازد تا مال و منافع شما را حفظ کند. همچنین، وکیل کلاهبرداری با ارائه مشاورههای حرفهای و با توجه به شرایط شما، اقدام به تدوین و پیگیری قراردادها و مستندات حقوقی میکند تا در صورت بروز اختلافات، به شما کمک کند تا بهترین مدافع برای حقوق خود باشید.
مزایای استفاده از خدمات وکیل کلاهبرداری
1. حمایت حقوقی: وکیل کلاهبرداری با داشتن تخصص و دانش کافی، شما را در مواجهه با تقلبها و دستگاههای کلاهبرداری حمایت میکند و مدافع شما در این مسائل خواهد بود.
2. تدوین قراردادها: وکیل کلاهبرداری با توجه به شرایط شما، قراردادها و مستندات حقوقی را تدوین میکند تا حقوق شما به بهترین نحو حفظ شود.
3. پیگیری قضایی: وکیل کلاهبرداری با تجربه، پیگیری قضایی موارد تقلبی و کلاهبرداری را با دقت و حساسیت انجام میدهد تا به نتیجهای مناسب برسید.
مجازات کلاهبرداری و نیاز به وکیل برای پرونده کلاهبرداری
در لایحه تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری، برای مجرم علاوه بر رد مال کیفر یک تا هفت سال حبس در نظر گرفته شده بود.
چنانچه کلاهبرداری توسط کارکنان نهادهای بهخصوص که در ماده 1 این لایحه آمده است باشد، این مجازات به دو تا ده سال حبس و انفصال دائم از خدمات دولتی و همچنین کیفر نقدی برابر با مالی که دریافت کرده است، افزایش مییافت.
برای تشدید مجازات نصاب مالی تعیین شده است. در قانون کاهش مجازات حبس تعزیری، مجازات کلاهبرداری با توجه به حد نصاب ریالی کاهش یافته و تعدیل شده است. چندان که وفق قانون مذکور اگر مبلغ کلاهبرداری برابر یا کمتر از یک میلیارد ریال (یکصد میلیون تومان) باشد، جزو جرائم قابل گذشت تلقی شده و مشمول کاهش مدت حبس به نصف مدت ذکر شده مقرر برای کلاهبرداری میشود.
توصیه میکنیم با توجه به تخصصی بودن پروندههای کلاهبرداری، این مسیر را با همراهی یک وکیل کلاهبرداری طی کنید. تیم حقوقی کیا وکیل آماده قبول وکالت دعاوی کلاهبرداری در تهران و غرب تهران است.
کلاهبرداری: آشنایی با روشها، پیشگیری، و اقدامات قانونی
کلاهبرداری یکی از جرایمی است که در جوامع مختلف و به شکلهای متنوعی رخ میدهد. این جرم به تدریج پیچیدهتر و سختتر به شکلهای مختلفی انجام میشود و برای افراد معمولی ممکن است تشخیص دادن آن مشکل باشد. در این مقاله، به معرفی کلاهبرداری، روشهای رایج کلاهبرداری، پیشگیری از آن، و اقدامات قانونی در مقابل کلاهبرداران میپردازیم.
معرفی کلاهبرداری
کلاهبرداری به معنای انجام فریب و مکر به منظور تصرف در داراییها یا اطلاعات افراد دیگر است. افرادی که کلاهبرداری میکنند معمولاً از روشهای مختلفی برای ترتیب و انجام جلب و جذب اطلاعات یا داراییهای دیگران استفاده میکنند.
روشهای رایج کلاهبرداری
کلاهبرداران از روشهای متنوعی برای ترتیب جلب وجذب افراد و داراییهای آنها استفاده میکنند. برخی از روشهای رایج کلاهبرداری عبارتند از:
فریب در اینترنت (فیشینگ): کلاهبرداران با ارسال ایمیلها یا پیامهای متنی جعلی تلاش میکنند تا اطلاعات شخصی و مالی افراد را جلب کنند.
تلفنهای تقلبی: با استفاده از شمارههای تلفن تقلبی، کلاهبرداران تماس میگیرند و به افراد اطلاع میدهند که آنها از یک شرکت یا سازمان معتبر تماس میگیرند و به اطلاعات شخصی آنها نیاز دارند.
کلاهبرداری در فروشگاههای آنلاین: کلاهبرداران با ارائه کالاها یا خدمات جعلی به افراد تلاش میکنند تا اطلاعات مالی آنها را به دست آورند.
پیشگیری از کلاهبرداری
برای پیشگیری از کلاهبرداری، میتوانید اقداماتی انجام دهید مانند:
- همیشه از منابع معتبر برای انتقال اطلاعات و پرداختهای آنلاین استفاده کنید.
- هرگز اطلاعات شخصی و مالی خود را به افراد ناشناس ارسال نکنید.
- پیش از انجام معاملات آنلاین، معتبریت فروشنده را بررسی کنید.
اقدامات قانونی در مقابل کلاهبرداران
اگر قرار است که شما یا کسی که میشناسید به کلاهبرداری مورد آسیب قرار گیرید، باید اقدامات قانونی را بلافاصله انجام دهید. اعلام موضوع به ادارات انتظامی و پلیس و همچنین مشاوره با یک وکیل متخصص در این زمینه از اقدامات مهم است.
کلاهبرداری یک جرم جدی است که میتواند به تلفات مالی و احساساتی عظیمی برای افراد منجر شود. برای پیشگیری از آن، آگاهی داشته و اقدامات مناسبی انجام داده و در صورت نیاز به اقدامات قانونی متخصصانه مراجعه کنید.
مجازات کلاهبرداری در قانون و مصادیق آن ؟
هرکس از راه حیله و تقلب مردم را به وجود شرکتها یا کارخانه هایا به داشتن اموال و اختیارات واهی فریب دهد یا به امور غیر واقع امیدوار نماید یا از حوادث وپیش آمدهای غیر واقع بترساند و به وسایل متقلبانه وجوه یا اموال یا اسناد یا حوالجات و امثال این ها را تحصیل کند و از این راه مال دیگری را ببرد کلاهبردار محسوب و علاوه بر رد اصل مال به صاحبش به مجازات کلاهبرداری که حبس از 1تا7سال ویزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده محکوم میشود.
در 3 مورد مجازات کلاهبردای تشدید میشود:
- هرگاه مرتکب بر خلاف واقع عنوان یا سمت از طرف سازمان ها،نهادهای دولتی شهرداری را اتخاذ کند.
- هرگاه جرم با استفاده از تبلیغ عامه، ازطریق وسایل ارتباط جمعی ازقبیل رادیو،تلویزیون و…
- اگر شخصی کارمند دولت باشد صرف کارمند بودن موجب تشدید مجازات میشود حتی اگر کارمند دولت از مقام خود سو استفاده نکرده باشد.
در این ۳ مورد مجازات کلاهبرداری علاوه بر رد اصل مال به صاحبش به حبس از ۲ تا ۱۰ سال وانفصال ابد ازخدمات دولتی و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده است محکوم میشود.
توسل به وسایل متقلبانه باید قبل از گرفتن مال باشدمثلا اگر الف مال ب را بگیرد وبعد از گرفتن مال با وسایل متقلبانه وانمود کند که مال دزدیده شده است کلاهبردای نیست زیرا استفاده از وسایل متقلبانه باید قبل از گرفتن مال باشد.
ضمنا دروغ گویی نیز کلاهبردای نیست لذا اگر شخصی با دروغ گویی بدون استفاده از وسایل متقلبانه مال دیگری را ببرد کلاهبردای نیست بلکه تحصیل مال نامشروع است.
کلاهبردای با ترک فعل محقق نميشود مثلا اگر الف اشتباها فکر کند که ب پزشک است به ب پول بدهد وب از گفتن حقیقت خودداری کند ب کلاهبردار نیست زیرا فقط ترک فعل کرده و حقیقت را نگفته در همین مثال اگر ب با شخص ج تبانی کند و ب از ج بخواهد که اورا نزد الف پزشک معرفی کند و ب از این که پزشک نیست خودداری کند در اینجا کلاهبردای است. زیرا عکس قبلی در اینجا به دلیل تبانی کلاهبردای محقق شده است.
برای تحقق کلاهبردای باید رابطه سببیت بی واسطه نیز باشد. مثلا اگر شخص الف سندی را جعل کند و موفق شود حکم محکومیت مالی ب را از دادگاه بگیرد. سپس با استفاده از آن حکم، مال را از ب بگیرد کلاهبردای نیست. چون بین توسل به وسایل متقلبانه (دادن سند جعلی به دادگاه) و دادن مال واسطه ایجاد شده (حکم دادگاه) پس کلاهبردای نیست و مجازات کلاهبرداری را شامل نمیشود.
نکته بسیار مهم در مجازات کلاهبردای که باید به آن توجه داشت این است که قربانی ضرر مالی ببیند و خود کلاهبردار یا شخص مورد نظر وی نیز انتفاع مالی ببرد. با این تفاسیر اگر شخصی ضرر مالی به دیگری بزند ولی خود یا شخص مورد نظر وی نفع مالی نبرد کلاهبردای نیست. مثلا اگر الف که مسافر کشتی است با توسل به وسایل متقلبانه ب را فریب دهد که کشتی درحال غرق شدن است و ب اموال خود را به دریا بریزد. در اینجا اگر چه ضرر به ب وارد شده است اما چون الف نفع مالی نبرده است کلاهبردای محقق نیست و مجازات کلاهبرداری شامل نمیشود.
کلاهبرداری از طریق کارت به کارت چیست
کلاهبرداری به این روش به معنی دزدیدن و سرقت اموال افراد از طریق حیله و نیرنگ با روش کارت به کارت کردن است. مواردی که شامل کلاهبرداری از این طریق میشود عبارتند از کارت به کارت به بهانه برنده شدن در مسابقات و کارت به کارت بهمنظور خریدهای اینترنتی. افرادی که بدین طریق از آنها سرقت شده است میتوانند با مراجعه دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت شکایت کنند.
موارد کلاهبرداری بهواسطه کارت به کارت
پیشتر در مورد موارد کلاهبرداری به این روش صحبت کردیم، اما در اینجا قصد داریم هر یک از این موارد را تشریح کنیم بهطوریکه برای همه افراد کاملاً واضح و روشن باشد.
ارسال پیامک یا تماس بهمنظور برنده شدن در مسابقات و دریافت جایزه
یکی از رایجترین انواع کلاهبرداری بهوسیله کارت به کارت فرستادن پیامهای جعلی به افراد یا برقراری تماس با آنها بهمنظور دریافت جایزه است که از سوژه مورد نظر خود میخواهند به دستگاه عابربانک مراجعه کند و طی فرایندی که فرد مجرم آن را به سوژه بهصورت مرحله به مرحله توضیح میدهد، حساب فرد را تخلیه میکنند.
شگردی که مجرمان در این روش به کار میبرند تغییر زبان عابربانک به انگلیسی و سپس انتخاب گزینههای مورد نظر آنهاست که سبب میشود مجرمان بتوانند بهسادگی حساب افراد را خالی کنند و از این طریق مبالغ هنگفتی برداشت کنند.
ساخت سایتهای خرید تقلبی بهمنظور ارسال کالا
از دیگر روشهای کلاهبرداری از طریق کارت به کارت راه اندازی سایتهای خرید تقلبی است که در ازای خرید محصول از شما پول دریافت میکنند، اما هیچوقت کالایی بهدست شما نمیرسد.
به این طریق که از شما خواسته میشود مبلغ مورد نظر را به کارت صاحب این سایت جعلی واریز کنید. اما با این کار نه تنها بخشی از وجه موجود در حساب خود را از دست میدهید، بلکه محصول مورد نظر را هم دریافت نمیکنید. لازم به ذکر است که در زمینه معاملات ملک برای رهن و اجاره هم این روش یکی از شگردهای مورد استفاده کلاهبرداران است.
کپی اطلاعات کارتهای افراد مختلف در دستگاه کارتخوان
سومین روشی که کلاهبرداران بهواسطه آن به تخلیه حساب افراد اقدام میکنند کپی اطلاعات کارت در دستگاه کارتخوان است. این مورد زمانی اتفاق میافتد که شما برای خرید به فروشگاه میروید و سپس برای پرداخت کارت و رمز آن را در اختیار فروشنده یا صاحب فروشگاه قرار میدهید تا مبلغ مورد نظر را برداشت کند.
در این زمان فرد کلاهبردار یک دستگاه کپی در دستگاه کارتخوان قرار میدهد و زمانی که کارت در این دستگاه کشیده میشود کل اطلاعات کارت و رمز آن کپی میشود و در زمان بعد فرد کلاهبردار اقدام به خرید از این کارت میکند.
بهمنظور پیشگیری از این موارد کلاهبرداری که بالاتر ذکر شد توجه به برخی نکات ضروری است؛ از جمله عدم توجه به پیامکها و تماسهای جعلی برای دریافت جایزه، خرید تنها از سایتهایی که امن و دارای نشان اعتماد هستند و وارد کردن رمز کارت فقط توسط خودتان هنگام خرید. به هیچ عنوان رمز کارت خود را در اختیار هیچکس قرار ندهید.
مجازات حبس برای کلاهبرداری کارت به کارت
چنانچه مبلغ کلاهبرداری شده بیشتر از صد میلیون تومان باشد، مجرم به یک الی هفت سال حبس محکوم میشود. اگر مبلغ کمتر از صد میلیون تومان باشد، مجرم به شش ماه الی سه سال و نیم حبس محکوم میشود.
در صورتی که فرد خاطی کارمند دولت یا سازمانهای وابسته به آن باشد یا خود را اینگونه معرفی کند، یا جرم بهواسطه انتشار آگهی و یا تبلیغات در شبکههای اجتماعی انجام شود، مجرم محکوم به حبس از دو سال الی ده سال است.
انفصال از خدمات دولتی الی ابد
چنانچه مرتکبین به کلاهبرداری از کارمندان دولت، موسسات وابسته به آن، قوای سهگانه یا شهرداریها باشد، علاوه بر حبس کار خود را از دست میدهند و از خدمت منفصل میشوند.
رد مال کلاهبرداری از طریق کارت به کارت به دارنده آن
از دیگر مجازاتی که برای مرتکبین به این جرم در نظر گرفته شده است، رد عین مال یا قیمت آن به صاحب و دارنده آن است.
پرداخت جزای نقدی معادل مبلغ یا مال کلاهبرداری شده
یکی از مجازاتی که مجرمین محکوم به آن هستند پرداخت جزای نقدی به صندوق دولت معادل همان مبلغی است که مجرم از شخص مورد نظر اخذ کرده است.
طریقه شکایت از کلاهبرداری از طریق کارت به کارت
در قسمتهای قبل در مورد مفاهیم کلاهبرداری، مواردی که شامل آن میشود و مجازات در نظر گرفته شده برای این جرم صحبت کردیم. باید توجه کنید که موارد ذکر شده در این دسته به همین موارد خلاصه نمیشود و باید دقت بیشتری در انجام امور روزمره خود داشته باشید. در ادامه به تشریح مراحل شکایت از این جرم میپردازیم.
تنظیم شکایت برای کلاهبرداری از طریق کارت به کارت
در مرحله اول از این فرآیند شخصی که مورد کلاهبرداری واقع شده است، باید شکایتی در این خصوص تنظیم کند و آن را در قالب یک فایل ورد ذخیره کند.
مراجعه به مراکز خدمات الکترونیک قضایی
پس از تکمیل مرحله اول شخص باید به مراکز خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کند و فایل شکایت تنظیم شده را از طریق این مراکز ثبت و به دادگاه ارسال کند. پس از ثبت شکایت برای طرفین دعوی در دادسرا تشکیل پرونده انجام میگیرد و جلسات دادگاه از طریق سامانه ثنا به طرفین اعلام میشود.
ثبت نام در سامانه ثنا
شخص شاکی بهمنظور آگاهی از جلسات دادگاه و رسیدگی به شکایت باید در ابلاغ الکترونیک قضایی یا همان سامانه ثنا ثبت نام انجام دهد و حساب کاربری برای خود تشکیل دهد. کسانی که میخواهند در این سامانه ثبت نام کنند، به دو طریق میتوانند این کار را انجام دهند.
اول، میتوانند از طریق مراجعه به مراکز خدمات الکترونیک قضایی حساب کاربری تشکیل دهند. دوم، میتوانند با مراجعه به سایت adliran.ir قسمت خدمات ویژه، گزینه ثبت نام آنلاین را انتخاب کنند و بهصورت اینترنتی ثبت نام خود را انجام دهند.
پس از طی فرآیند ذکر شده شخص شاکی باید مدارکی که نشان میدهد از او کلاهبرداری شده را آماده کند تا در اولین جلسه تشکیل پرونده در دادسرا آنها را به محضر دادگاه و مقامات مربوطه مانند بازپرس یا دادیار تقدیم کند.
آشنایی با رهن و اجاره ملک و کلاهبرداری آن
کلاهبرداری رهن و اجاره ملک به معنای گرفتن اموال افراد با فریب آنها و استفاده از راهکارهای متقلبانه است. در این صورت فرد با رضایت خودش اموال را به شخص کلاهبردار میدهد. به صورتی که احتمال دارد بهطور همزمان یک ملک با استفاده از وکالتنامه جعلی به چندین نفر رهن و اجاره داده شود. در صورت وقوع این جرم، برای شکایت باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کرده تا شکواییه کلاهبرداری را ثبت کنید.
کلاهبرداری ازجمله جرایمی است که اشخاص بسیاری در معرض آن قرار دارند و با بروز این مشکل قسمتی از دارایی خود را از دست میدهند. با توجه به اینکه برای انجام این کار شخص کلاهبردار از فریب و تقلب استفاده میکند، بهراحتی شخص را در دام خود خواهد انداخت. به همین دلیل قانونگذار برای جرمهایی مانند کلاهبرداری، اختلاس و ارتشا اعدام در نظر گرفته است. لازم به ذکر است که اگر جرم ذکرشده بهصورت گروهی انجام شود، همه افراد مجازات خواهند شد.
چگونگی اثبات کلاهبرداری رهن و اجاره ملک
در لغت کلاهبرداری به معنای فریب، دروغ، شیادی، حقهبازی و تصاحب مال دیگران است. در این جرم فرد با تقلب و حیله اموال افراد را با رضایت کامل شخص قربانی به دست میآورد. بهطورکلی با بزرگ شدن جوامع، پیچیدگی روابط افراد هم بیشتر میشود. به علت وجود افراد کلاهبردار در جامعه، اعتماد بین افراد به کمترین سطح خود رسیده و این موضوع امری کاملا طبیعی است.
برای جلوگیری از بروز این خطر باید با رعایت جوانب احتیاط عمل کنید. معمولا افراد احساسی، کمتجربه و ناآگاه بهراحتی در دام کلاهبردارها میافتند. با گذشت زمان و با پیشرفت تکنولوژی، راههای کلاهبرداری پیچیدهتر و پیشرفتهتر میشود که این موضوع باعث ایجاد دغدغه برای یافتن راهحل شده و اثبات کلاهبرداری را سختتر میکند.
برای اثبات کلاهبرداری میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
شهادت شهود
افرادی که از لحاظ ایمان، عقل، عدالت و بلوغ مورد تائید مراجع قانونی باشند، شهادت آنها موردقبول است. بنابراین میتوانید از چنین افرادی کمک بگیرید.
اقرار
اقرار به معنای این است که فرد خطاکار، جرم خود را گردن بگیرد که بر اساس ماده 164 با او برخورد خواهد شد.
سوگند
سوگند یکی دیگر از روشهای اثبات بیگناهی است که در آن شخص با گواه قرار دادن خداوند بزرگ سعی در اثبات بیگناهی خود دارد.
علم قاضی
با ارائه مدارک لازم و بررسی شواهد، قاضی با اتکا به علم خود میتواند علیه شخص کلاهبردار حکم صادر کند. تحقیقات محلی یکی از مواردی است که ممکن است به قاضی در صدور حکم کمک کند.
توجه داشته باشید که برای شکایت از کلاهبرداری رهن و اجاره ملک باید مراحل قانونی زیر را انجام دهید:
- ابتدا باید شکایت خود را تنظیم کنید.
- به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید.
- در مرحله آخر باید در سامانه سنا اطلاعات شما ثبت شوند.
کلاهبرداری در ملک در چه مواردی صورت میگیرد؟
کلاهبرداری در موارد مختلفی اتفاق میافتد که از جمله آنها میتوان موارد زیر را نام برد:
- کلاهبرداری در هنگام فروش ملک که شخص کلاهبردار آن را بهصورت همزمان به چند نفر میفروشد.
- کلاهبرداری در رهن و اجاره ملک که ممکن است همزمان به چند نفر اجاره داده شود.
- کلاهبرداری در فروش خودرو یا خرید ملک که در این موارد هم احتمال کلاهبرداری توسط افراد حرفهای وجود دارد.
در تمام مواردی که در قسمت بالا اشاره کردیم، احتمال کلاهبرداری بهوسیله افراد حرفهای و سودجو وجود دارد که این موضوع باعث از دست رفتن بخشی از اموال میشود.
جرم کلاهبرداری رهن و اجاره ملک چیست؟
برای بررسی مجازات جرائمی مانند کلاهبرداری در اموال به قانون مجازات اختلاس و کلاهبرداری مراجعه میکنند. با توجه به ماده یک این قانون که درباره این جرائم بهصورت زیر بیان میکند:
«زمانی که یک شخص با حیله و کلک مردم را فریب میدهد تا اموال مردم را تصاحب کند جزو جرائم کلاهبرداری است. مهمترین اتفاق در کلاهبرداری، فریب خوردن فرد زیاندیده توسط فرد کلاهبردار میباشد»
بهطورکلی اگر شخص در رابطه با رهن و اجاره با استفاده از فریب و تقلب، اموال کسی را ببرد، به جرم کلاهبرداری در رهن و اجاره مرتکب شده است. امروزه با توجه به اوضاع و شرایط بد اقتصادی، برای رهن و اجاره املاک ارزان امکان افتادن در دام افراد کلاهبردار و سودجو وجود دارد. برای جلوگیری از بروز این اتفاقات باید بتوانید اطلاعات کافی در این زمینه را کسب کرده تا در صورت رهن و اجاره ملک بتوانید با تحقیقات و هوشیاری لازم اقدام کنید.
انواع کلاهبرداری رهن و اجاره ملک
با توجه به اینکه پروندههای بسیاری درباره کلاهبرداری ملکی در مراجع قضایی وجود دارد، بهتر است اطلاعات لازم را در رابطه با این موضوع کسب کرده و با انواع آن بیشتر آشنا شوید. از انواع این کلاهبرداری میتوان موارد زیر را نام برد.
اجاره ملک با استفاده از اسناد جعلی
یکی از انواع کلاهبرداری ملکی بدینصورت است که شخص کلاهبردار سندی جعلی را تنظیم کرده و با استفاده از آن ملکی را که خود صاحب آن نیست را رهن و اجاره دهد.
اجاره و رهن ملک با استفاده از وکالتنامه جعلی
اکثر افراد با دادن وکالت به شخص دیگر، برای رهن و اجاره اقدام میکنند که همین موضوع باعث میشود برخی از کلاهبرداریهای ملکی از این طریق صورت گیرد. بهعبارتدیگر برخی از اشخاص با تنظیم وکالتنامه جعلی، قصد سوء استفاده و کلاهبرداری ملک را دارند.
وکالتنامه برای رهن و اجاره میتواند بهصورت بلا عزل یا مدتدار باشد که تا زمان ذکرشده اعتبار خواهد داشت. در بیشتر موارد احتمال دارد که شخص کلاهبردار با استفاده از وکالتنامه بیاعتبار و باطلشده و با استفاده از نیرنگ و فریب قصد بردن مال شخص را داشته باشد.
اجاره ملک با استفاده از سایتهای اینترنتی
با پیشرفت تکنولوژی و گسترش استفاده از اینترنت و دنیای مجازی، امروزه اکثر کارها بهصورت آنلاین و اینترنتی صورت میگیرد. به همین علت احتمال دارد که شخص کلاهبردار با استفاده از تبلیغات اینترنتی ارزان، توجه افراد ناآگاه بسیاری را به سمت خود جلب کند. در مرحله بعد با تنظیم قرارداد جعلی سعی دارد که قسمتی از رهن را دریافت کرده و سپس ناپدید شود.
این مورد یکی از راههای جدید برای کلاهبرداری است که برای جلوگیری از بروز این مشکل باید برای رهن و اجاره به دفاتر املاک معتبر و قانونی مراجعه کنید. بهعلاوه میتوانید با انجام اقدامات دیگری مانند نوشتن اجارهنامه، گرفتن استعلام از سند و دریافت کد رهگیری از بروز این مشکلات خودداری کنید.
نتیجهگیری
وکیل کلاهبرداری با داشتن تخصص و تجربه، میتواند در تشخیص و پیگیری تقلبها و دستگاههای کلاهبرداری به شما کمک کند و حقوق و منافع شما را حفظ کند. با انتخاب خدمات وکیل کلاهبرداری، به آرامش و اطمینان در مواجهه با این اقدامات متخلفانه دست خواهید یافت
محتوا بیسار کاربردی بود ممنون بابت راهنماییتون
و همچنین گروه وکالتی کیا وکیل
خواهش میکنم لطف دارید